Doorgaan naar inhoud
Spring naar hoofdnavigatie om in te loggen
Spring naar aanvullende gegevens
Nav weergave zoeken
Navigatie
Zoeken
Home
Rode Leeft...
Kermis...
Trefpunt...
De Rode Stoof...
Introductie
Recepten
Fotogalerij
Contact
De Rode Oven...
Rode Koerst...
Seniorenwerking...
Uitleendienst
Links
Kalender
Contact & Route
Trefpunt Rode werd gesteund door
Toon #
5
10
15
20
25
30
50
100
Alle
Titel
Recept Week 6 - 15 december 2017: Kabeljauw of pladijs met witte wijnsaus, saffraan en fijne groenten - Soepje van vergeten wintergroenten - Kip met boschampignons - Gepocheerde peer met witte chocoladecrème en ijs
Recept Week 5 - 5 december 2017: Witloofslaatje met appel, walnoot, oude kaas en spekjes - Shepherd’s Pie - Gepocheerde peer met witte chocoladecrème en ijs
Recept Week 4 - 21 november 2017: Mosselsoepje met La Chouffe - Stoofpotje van kip en oude geuze en gebakken aardappelblokjes - Fruitminestrone
Recept Week 3 - 7 november 2017: Bordje met haring, appel en rode biet - Kippenreepjes in deegjasje met portosaus - Perzik Tiramisu
Recept Week 2 - 24 oktober 2017: Andalousische soep - Kabeljauw of pladijs met witte wijnsaus, saffraan en fijne groenten - Fruitsalade met mascarpone en speculaas
Recept Week 1 - 10 oktober 2017: Herfstsoep met pompoen - Eendenborstfilet met roomsaus en savooikool - Plattekaascrème met bosbessen
Recept Week 6 - 24 mei 2017: Zalmtortilla - Stoofpotje van scampi, kokos en curry - Paprikasoep met kruidenkaas - Gevulde kippenfilet met dragonsausje - Sabayon van de chef met aardbeien
Recept Week 5 - 9 mei 2017: Salade met gegrilde peer - Stoofpot van kip met bier - Heerlijke en snelle crumble met aardbei en rabarber en vanilleroomijs
Recept Week 4 - 25 april 2017: Preisoep met katenspek - Asperges met gebakken zalm en yoghurtsausje - Sappige fruitsalade
Recept Week 3 - 11 april 2017: Stoofpotje van scampi, kokos en curry - Gegrilde steak met bloemkool op z’n Vlaams - Sabayon van de chef
Pagina 1 van 3
Start
Vorige
1
2
3
Volgende
Einde