Sinterklaas Kermis

Het trefpunt is van start gegaan op 6 december 2013. Ter gelegenheid van deze nieuwe activiteit werd de vzw Rode Leeft opgericht. Deze vzw overkoepeld de vele initiatieven die op de Rode georganiseerd worden. Deze allemaal opsommen zou veel te lang duren. Ga maar eens kijken op onze website www.rodeleeft.be en overtuig jezelf van het nut van onze vereniging.

Om de stichting van het Trefpunt te vieren hebben we Sinterklaas kermis terug in het leven geroepen. Hierna geven we een korte uitleg bij de affiche.

Het kermisweekend wordt begonnen met een kaartavond op vrijdag 6 december. Op zaterdag 7 december zal de lieve Sint enkele brave kinderen bezoeken (info bij Dirk, 0495 173116). We zetten dit weekend dan verder met de viering van onze verjaardag. Deze activiteit gaat zaterdagavond door met een receptie en een optreden van Kriebel en Huksel. Op zondag 8 december sluiten we het weekend af, in de vooravond kan u genieten van Pensen of Haring (inschrijven via link hieronder of Dirk, 0495 173116).

U kan hier in inschrijven voor: