Logo RodeKermisAfficheLogo RodeKermis

Oldtimer Toerke Rode Kermis

Wij, enkele kermisvrienden, vonden dat er iets ontbrak op zondag tijdens de Rode Kermis in Glabbeek. Daarom leek het ons een leuk initiatief om een oldtimertreffen te organiseren in ons prachtig dorp.

Zesde editie Oldtimer toerke!

Een gezellige namiddag

Ben je in het bezit van een oldtimer of droom je van oldtimers of ben je sympathisant of wil je gewoon een gezellige namiddag beleven met een drankje in de hand? Elke reden is goed genoeg om een kijkje te komen nemen. Kom de toffe sfeer op onze kermis opsnuiven en maak van de gelegenheid gebruik om interesses en ideeën uit te wisselen met andere oldtimerliefhebbers en dit in onze authentieke spiegeltent.

Wanneer?

Het oldtimertreffen vindt plaats op zondag 2 juli 2023. Eerst verzamelen de oldtimers zich op de “Rode” aan de spiegeltent vanaf 13:00u. Daarna kunnen de oldtimers een rit rond Glabbeek, in het mooie Hageland, maken aan de hand van een roadbook pijltje bolletje principe (ongeveer 50km). Vertrek rond rit 14:00u.

Ben je in het bezit van een oldtimer (ouder dan 25 jaar) en wil je deelnemen aan deze meeting? Dat kan!

Inschrijven kan via het formulier op de website. Het formulier is beschikbaar onderaan deze pagina. Indien u problemen hebt met het invullen van dit formulier, gelieve een mail te versturen naar kermis@rodeleeft.be. U kan zich ook nog inschrijven op de dag zelf, maar dan kunnen we niet garanderen dat er nog voldoende rallyplaten zijn. Tractoren dienen zich enkel in te schrijven indien ze een rallyplaat willen bekomen. Indien tractoren enkel willen deelnemen aan de processie, is inschrijven niet vereist.

We vragen 5€ voor elke deelnemende oldtimer en 5€ voor elke passagier.

Opgelet: Speciale voorwaarden voor vooroorlogse oldtimers (voor 1940!), deze kunnen gratis deelnemen.

Betaling op rekening nummer BE62 7340 3240 3261 met mededeling ‘Oldtimer toerke’ + de naam van de bestuurder.

Hiervoor krijg je:

  • 5 drankbonnetjes die kunnen ingewisseld worden voor:
    • 5 consumpties
    • Nen echte hamburger of spek met eieren (3 bonnetjes)
    • Een originele rallyplaat (3 bonnetjes)
  • Roadbook
  • Zeker en vast ne toffe dag

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op 2 juli voor spetterende zesde editie.

Het Oldtimer/kermis team van de RODE.

AfficheOldtimer2019