Activiteiten

Kaartavond (2 december)

Op vrijdag 2 december kun je vanaf 19u een kaartje komen leggen in het Trefpunt. We vragen voor deze activiteit 10 euro per persoon. Hiervoor krijg je 4 consumpties en per tafel worden vier prijzen voorzien.

Receptie en danscafé op zaterdag (3 december)

Hiep hiep hoera, het Trefpunt bestaat 9 jaar en dat willen we vieren. Alle inwoners van de Rode, de leden van Rode Kermis, alle sympathisanten, ... worden hierop uitgenodigd. We hopen alvast dat de nieuwe inwoners van de Rode eens langs zullen komen zodat we kennis kunnen maken.

Bakharing en pensen (4 december tussen 16u en 20u)

Op zondag zullen we ‘Haringen en Pensen’ bakken. Voor deze activiteit vragen we u vooraf (voor 28 november) in te schrijven. Dit kan telefonisch bij Christiane (0495/446685) of via de link onder dit artikel.

Inschrijven kan via deze link: Inschrijvingsformulier

2019 - Vlaanderen Feest

Nieuwsbrief

Door uzelf in te schrijven houden  we u op de hoogte van wijzigingen op de site, evenementen, ... via een nieuwsbrief of nieuwsflash. Door Uitstap aan te duiden houden we u ook op de hoogte van alle uitstappen naar andere kermissen.

Wist je dat ...

  • De senioren maandelijks (2° woensdag) samenkomen in het Trefpunt voor een gezellige babbel, een tasje kofiie en een lekker stukje taart
  • De Rode Stoof terug een lessenreeks 'koken voor mannen' organiseert ? De data zijn terug te vinden onder de rubriek 'de Rode Stoof'.
  • De zaal van het Trefpunt regelmatig voor kleine feestjes gebruikt wordt ?
  • Rode Kermis actief deelneemt aan de andere Kermissen. De datums worden weergegegeven op de kalender van deze website.